Selecteer een pagina

Stijn Appel 

Wie is Stijn? Ik ben 27 jaar en zit in mijn laatste jaar van de Johan Cruyff Academy. Naast mijn studie Ben ik wielrenner voor BEAT Cycling en Werk ik parttime voor BBB Cycling. Naast deze 3 dingen vul ik mijn tijd met Koffie en dan in de breedste zin.

Wie ben ik

Net was er een samenvatting, nu komt er meer

Wat kan ik

Wat zijn mijn skills en waar liggen mijn sterke punten.

Wat wil ik

Later, wat wil ik gaan doen.

Wie is Stijn   

Op mijn 15de en ik begonnen met mountainbiken. Hier is mijn commerciële marketingcarrière begonnen. Om een budget bij elkaar te halen heb ik een team van sponsoren om mij heen verzameld. Van dit budget reisde ik door heel Europa heen voor wedstrijden. Hier heb ik de basis gelegd voor mijn interesse in de marketingwereld. In 2020 heb ik de overstap gemaakt naar het weg wielrennen. In dit nieuwe avontuur moest ik creatiever gaan denken om sponsoren iets terug te bieden. Zo ben ik clinics en lezing gaan organiseren voor sponsoren.

In dit proces heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij het creëren van content en erover na denken hoe dit het beste toegepast kan worden. Zo heb ik ook een adobe Photoshop cursus gedaan en heb ik mij verdiept in editen van video’s.

Een grote hobby van mij is koffie. Ik drink het graag, maar ik verdiep mij ook graag in het materiaal en de technieken. Door mij hierin te verdiepen leer ik veel over consistentie, het effect van precisie en het blijven zoeken naar iets beter, want bestaat het perfecte wel?

Alles bij elkaar ben ik een winnaar, een winnaar wint niet altijd, maar doet er wel altijd alles aan om te kunnen winnen. Hierin komen alle boven geschreven punten samen. Dat ben ik, ik ben Stijn Appel.

Wat kan ik?

Tijdens mij studie- en sportloopbaan heb ik veel geleerd en mij verder en verder ontwikkeld. Deze zo genoemde ‘skills’ heb ik ontwikkeld aan de hand van ervaringen, opdrachten en projecten.

Creativiteit

Ik ben graag creatief bezig. Dit doe ik moet Photoshoppen, content creeren voor mijn eigen sociale media, video’s bewerken, dit doe ik zelf is het maken van fietsroutes. Hierbij komt ook anders denken, Out of the box om een term te gebruiken. Zo heb ik tijdens mijn minor een sponsormatch gemaakt voor Dylan van Baarle en VanMoof. Dit was gebasseerd op verschillende betekenissen van duurzaamheid, dit was een kernwaarde voor beide.

Wat kan ik nog meer?

Door de jaren heen heb ik mij op veel vlakken ontwikkeld. Elk discipline heeft mij iets gebracht, van het schaatsen, wielrennen tot mountainbiken heeft zijn eigen bijdrage. Zo heb ik in mijn schaatstijd leren leven als een sporter en discipline aangeleerd om mijn taken zorgvuldig af te werken. In het mountainbiken heb ik leren organiseren en zelfstandig te werken/ reizen. In het wielrennen heb ik mijn leiderschap ontwikkeld door het aansturen van ploegmaten. Maar ook tijdens mijn studie heb ik skills ontwikkeld. Skill als creativiteit, samenwerken, leiderschap en functionele skills als het gebruiken van  Adobe Photoshop, illustrator en premiere pro. Tijdens mijn minor lag de focus op het creëren van waarde binnen de sport. Ik ben breed ontwikkeld en wil mij nu specificeren

Creativiteit

Op creatief gebeid kan ik mij onderscheiden op uiterlijke vorming en op mijn out of the box denken met woorden.

 

Leiderschap

Bij ABLOC CT heb ik leren aansturen door te luisterenen van deze informatie een plan te maken. mensen aansturen door gerichte taken en samenwerking

 

Waarde creatie

Waarde toevoegen aan een sponsordeal op een maatschapelijk verantwoorde manier door de sponsoren mee te nemen bij wat ik dagelijks doe. Of door ervaringen van mijn reizen voor de sport te delen en dit te vertalen voor de werkvloer.

 

Adobe skills

De Adobe skills is iets wat ik mijzelf heb aangeleerd doormiddel van cursussen en tutorials. Deze skills heb ik ontwikkeld voor Photoshop, Illustrator, en Premiere Pro. Via deze programma’s geef ik mijn creativiteit een boost voor het maken van content.  

 

“Seamless overgang”

Waar wil ik heen?

Mijn sterke punten verbeteren.

Verdere ontwikkeling van mijn skills. In plaats van een verbreding wil ik mijn gaan specialiseren in het het maken van campagnes en het maken van content daarbij.

Creativiteit inzetten voor succes.

Mijn creativiteit kwijt in het proces. Hoe kan ik op een frisse manier bijdrage geven aan projecten en kan ik mijn kwaliteiten in passen.

Uit groeien tot een professional.

Een bijdrage leveren binnen het bedrijfsproces. Zelfstandig kunnen werken, en effectief werken binnen een team.

Efficiëntie voorop.

Mijn werk ethiek verbeteren op de bedrijfsvloer. Strakkere focus op mijn werk, hogere efficiëntie en een duidelijk werk doel.

“extra informatie”

Wat is mijn waarde?

In alles wat ik doe ben ik een spons. Ik ben nieuwsgierig in gesteld en wil mijzelf graag in lezen in de stof. Hiermee probeer ik het proces beter te gaan begrijpen. Daarnaast kan ik ook anders naar problemen kijken en ben ik heel erg oplossingsgericht. 

Kopjes koffie per jaar

Kilometers getraind in 2023

Lekkere taartjes gehaald